• kuva5
  • kuva2
  • kuva3
  • kuva4
1 2 3 4

UUTISET

REIM Välitys täyttää keskustan tyhjiä tiloja

Mai-Artin valoisa liiketila keskustassa


REIM Välitys löysi vuokralaisen pitkään tyhjänä olleeseen entiseen Yliopiston Apteekin liiketilaan Valtakadun ja Kirkkokadun kulmassa. Taidekauppa Mai-Art toimii nyt näissä valoisissa ja näkyvissä tiloissa – yhdellä Lappeenrannan parhaimmista ja näkyvimmistä liikepaikoista.

Etelä-Saimaa kirjoitti kesäkuussa 2019 seuraavaa;

Yrittäjät Anna Lebedkova ja Alexander Reichberg ovat tyytyväisiä ratkaisuun. Yritys toimi aiemmin toisaalla Valtakadulla, ja etsi isompia tiloja. Tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista REIM Välityksen kautta tullut oli ylivoimainen.

Lebedkova kommentoi Etelä-Saimaassa, että paikka on erinomainen. Liikkeen ohi kulkee vilkas kävelyreitti, ja ympäristö on historiallinen – vieressä ovat Lappeen kirkko ja Marian aukio.

Maj-Art halusi tehdä liikkeestään julkisen paikan, jossa tapahtuu koko ajan jotain. Lisäksi taidekaupan on parempi toimia keskustan katutasossa kuin kauppakeskuksessa.

Liiketiloissa on kaupan yhteydessä myös galleria. Siellä näyttelyt vaihtuvat kuukauden välein. Galleria esittelee etupäässä eteläkarjalaisia taiteilijoita, mutta myös muita suomalaisia ja ulkomaalaisia taiteilijoita.

Myös samalle seinustalle REIM Välitys löysi kauneushoitolan ja tiloissa toimii elokuussa avattu kauneushoitola Lumie Beauty omistajanaan kosmetologi Silvia Hahl.

REIM Kiinteistövälitys Oy

Jari Vahviala
+358 207 438 411

Kaakon Nettipalvelu Oy